Bestilling senest 4 dager før levering
Minimum 10 kuverter av hver rett
Parmaskinke og asparges
Serveres med ruccolasalat, olivenolje og pesto.
Pris: Kr. 95,-
fiskesuppe
2,5 dl. av vår nydelige fiskesuppe serveres med gulrot,purreløk, 2 typer fisk og focacca Pris
Kr. 75,-
Marinerte scampi
servert med salat, mango, cherrrytomater, paprika aiole og focaccia
Pris: Kr. 95,-
fiskesuppe
Serveres med smørdampet gulrot og purreløk, to typer fisk og nystekte bagetter (0,5ltl.).
Pris: Kr. 85,-
Løksuppe
Med hjemmelaget hvitløksbrød.
Pris: Kr. 65,-
Asparges- eller blomkålsuppe
Med bagetter.
Pris: Kr. 65,-
Biff Av indrefilet
200 gr. biff av indrefilet serveres med sautert sopp & løk, bakte rotgrønnsaker, peppersaus og amandinepotet
Pris: Kr. 365,-
Svinemedaljonger
2 medaljonger av svine indrefilet serveres med champignonsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og amandinepotet
Pris: Kr. 265,-
Hjortemedaljonger
2 medaljonger serveres med viltsaus, bakte rotgrønnsaker, stekt sopp og rødløk, rørte tyttebær og amandinepotet
Pris: Kr. 285,-
ytrefilet av kalv
2 biffer av 90 g serveres med kremet skogssoppsaus, bakte rotgrønnsaker og amandinepotet
Pris: Kr. 365,-
Viltgryte
Villtkjøtt, parika, rødløk og sopp i kremet villtsaus
servert med bakte rotgrønnsaker, kokte poteter og tyttebær
Pris: Kr. 195,-
Kyllinggryte
Deilig smaksrik kyllinggryte laget av kyllingfilet, sopp, paprika, rødløk karri, kokosmelk og fløte
Serveres med salat og ris
Pris: Kr. 175,-
Biffgryte
Strimlet biffkjøtt serveres med paprika og champignon i en tomatisert oksesaus.
Serveres med salat og ris
Pris: Kr. 185,-
Juleanretning
(min 10 personer)
Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing
Skagenrøre (reker i dillsaus med rødløk og asparges
Røkt ørret med eggerøre
Roastbiff med potetsalat
Salt lammelår med kålrabi
Kalkun med waldorfsalat
Kald ribbe med rødkål
Brød og smør (G, M)
Kr. 295-
Juleanretning med varmmat
( min 10 personer)
Glasert laksefilet med friske asparges og urtedressing
Røkt ørret med eggerøre (F,E,M)
Salt lammelår med kålrabi
Kalkun med waldorfsalat (M,E,S,V)
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål og julesaus
Pinnekjøtt med kålrabistappe, kraft og poteter
Brød og smør (G,M)
Kr.495,-
VARM JULEMAT
Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Kr. 325,-
Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Kr. 395,-
Andeconfit (M)
Servert med rødkål, sautert rosenkål, kokte poteter og andesaus med julekrydder
Kr. 350,-
JULEMATBUFFET
Nystekt ribbe, medisterkake og medisterpølse
Servert med rødkål, julesaus, kokte poteter og rørte tyttebær
Pinnekjøtt
Servert med kålrotstappe, kraft og kokte poteter
Kr. 495,-
Riskrem
servert med jordbærsaus
kr. 75,-
Sjokolademousse
servert mede vaniljesaus og friske bær.
Pris: Kr. 95,-
Husets karamellpudding
Serveres med saus og krem.
Kr. 75,-
Venilje panna cota
Serveres med couli og friske bær
Kr. 75,-
Copyright © Med enerett